Palvelut

Kauttamme saat laadukkaat teippaukset pinnalle kuin pinnalle, kestävät opasteet ja kilvet sekä kattavat painopalvelut. Ota rohkeasti yhteyttä pienissä ja suurissa näkyvyystarpeissa. Saat meiltä tarttuvia ideoita ja toimivia ratkaisuja. Vista System -tuotteet löydät Opasteet ja kilvet -otsikon alta.

Paina otsikoissa nähdäksesi lisätietoja.

Opasteet ja kilvet

Liikennemerkit ja tienvarsitaulut

Oikein toteutetut opasteet ja liikennemerkit vaativat ammattiosaamista ja informaatiografiikan tuntemusta. Teemme opasteet ja merkit tarkasti asetusten ja määräysten mukaisiksi.

Toimitilojen ja tapahtumien opasteet

Suunnittelemme ja toteutamme tyyliisi sopivat opastekyltit ja -teippaukset toimitiloihin ja erilaisiin tapahtumiin. Asiakkaitamme ovat mm. julkisyhteisöt, liikeyritykset, museot, galleriat ja tapahtumajärjestäjät.

Tutustu Vista-mallistoon

Teippaukset

Ajoneuvoteippaukset

Teippaamme oman viestisi isoon tai pieneen kulkupeliin rekka-autosta skootteriin. Meillä on tilava, lämmin halli, jossa ajoneuvoteippaus onnistuu säällä kuin säällä.

Ikkunateippaukset

Toteutamme näyteikkunoiden teippaukset kokemuksella ja tyylikkäästi.

Kun etsit ratkaisua erikoistilanteisiin, me autamme mielellämme. Saatavana on esimerkiksi auringonsuojakalvoa toimitilojen ja työpisteiden suojaamiseen paahteelta ja häikäisyltä.

Yrityksesi suojaksi tarjoamme turva- ja murtosuojakalvoja, jotka lisäävät lasin kestävyyttä tekemällä siitä sitkeän. Suojakalvo estää myös sirpaleiden leviämisen ja vähentää loukkaantumisia tapaturmatilanteissa.

Seinäteippaukset

Teemme sisustukseen ja opastukseen moni-ilmeiset kuva- ja tekstiteippaukset.

Kuvapohjustukset

Teemme kuvistasi erilaiset näyttely- ja sisustuskokonaisuudet yksityisiin ja julkisiin tiloihin. Vain mielikuvitus on rajana kuvien sijoittamisessa toimistoon, museoon, kotiin ja galleriaan.

Painotuotteet

Yli 90% viestinnästä hukkuu informaatioviidakossa. Kun tarvitset taattua näkyvyyttä, silloin hyvä ratkaisu on suuri koko. Toteutamme suurkuvatulosteet, tarrat ja muut mainospainotuotteet erilaisille materiaaleille sisä- ja ulkokäyttöön.

Erikoistyöt

Toteutamme kuvat ja tekstit räätälöityinä monenlaisiin tarpeisiin, esimerkiksi mobilistien ja veneilijöiden kilvet ja tarrat.